De Bunk’r staat voor diversiteit, laagdrempelig, passie, uitdaging en teamspirit.

Een All Levels sportclub waar alle fitness- en trainingsniveaus welkom zijn en waar jij de trainingen zo intens kunt maken als jij zelf wilt.

De Bunk’r Indoor & Outdoor Training is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een obstacle run, gewicht wilt verliezen, aan je fitness skills wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van resultaatgerichte trainingen.

We bieden Personal Training en Smallgroup Training Classes aan.

Met veel aandacht voor detail, degelijke trainingsprincipes en geavanceerde trainingsmethodes, creëren we leuke en veilige trainingen die een echt resultaat opleveren.

De Bunk’r biedt je de mogelijkheid te beginnen met een gepersonaliseerde fitnessevaluatie. Je evaluatie zal alles uitsplitsen, van je doelen en je gezondheidsgeschiedenis tot de manier waarop je beweegt. Vanaf hier zullen we een trainingsplan voorschrijven dat het beste voor jou werkt. Of je nu kiest voor Personal Training, Smallgroup Training of een doe-het-zelf-trainingsplan, wij helpen je op weg door je op het juiste pad te zetten.

De meest veelzijdige sportschool van Rotterdam

In de wereld van sport en health volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedere sporter is op zoek naar the next big thing op zijn of haar gebied. Als consument kies je niet voor alleen prijs. Je kiest voor kwaliteit en beleving. De Bunkr biedt die mogelijkheid. Wij zijn een moderne multidisciplinaire sportschool gericht op mensen die net even die extra beleving zoeken.

In ons aanbod hebben wij veel aandacht besteed aan groepslessen en individuele trainingsmogelijkheden. De koppeling tussen het indoor en outdoor terrein met de daarbij horende faciliteiten zijn uniek in Nederland. Na het sporten lekker douchen of in de sauna? Geen probleem, ook daar hebben we bij De Bunkr aandacht aan besteed.

Sporten voor een vaste prijs

Waarschijnlijk ken je het probleem wel dat je graag meerdere sporten zou willen beoefenen omdat ze lekker intensief of gewoon cool zijn? Het probleem zit hem dan vaak in de vraag: ”Hoe ga ik dit betalen?” Wil je bijvoorbeeld Crossfit, bokszaktraining, bootcamp en een abonnement bij de sportschool? Dan ben je dan toch al gauw €150 per maand kwijt. Auw! Bij De Bunkr kun je onbeperkt sporten voor een bedrag van €59,- per maand. Je bepaalt zelf of je deelneemt aan onze groepslessen of lekker zelf je eigen schema volgt.