Bedrijfsfitness

Op uitstekende locatie in Rotterdam

Misschien heb jij er al iets vaker over gehoord of gelezen; Bedrijfsfitness. Veel bedrijven bieden werknemers de mogelijkheid om te sporten via het werk. Als bedrijf zijnde ben je natuurlijk gebaat bij fit en gezond personeel. Bedrijfsfitness wordt in Nederlands steeds aantrekkelijker, en niet zonder reden. Sinds de intrede van de ARBO-wetgeving van de beginjaren ‘90 en de Wet Terugdringing Ziekteverzuim zijn werkgevers (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerker. Vanuit de overheid is er de fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness ingevoerd. Dit om het sporten en bewegen te stimuleren onder de werknemers in Nederland.

Als consument kies je niet voor alleen prijs. Je kiest voor kwaliteit en beleving. De Bunkr biedt die mogelijkheid. Wij zijn een moderne multidisciplinaire sportschool gericht op mensen die net even die extra beleving zoeken.

Op slechts zeven minuten van Rotterdam centrum bevindt zich de Bunkr, de meest veelzijdige sportschool van Rotterdam. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren! De Bunkr is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Voor jou betekent dat, dat je kunt genieten van een belastingvoordeel dat op kan lopen tot wel 40%. Dit kun je regelen met je werkgever. Of door gebruik te maken van onderstaande link.

BUNK’R BEDRIJFSFITNESS

Is jouw werkgever niet aangesloten bij een platform voor bedrijfsfitness? Niet getreurd. Zijn er binnen het bedrijf waar jij werkt meerdere collega’s die graag bij De Bunk’r willen sporten? Met een groepje van 5 collega’s die binnen dezelfde organisatie werken kun je alsnog profiteren van een aantrekkelijk aanbod. Wil je geinformeerd worden over de mogelijkheden?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kom ook trainen bij De Bunk’r

Kies het abonnement dat bij je past.